Diensten 

Evenementen- en horeca beveiliging zijn al jaren onze specialiteiten. 
Wij zijn binnen deze sector een breed georiënteerd beveiligingsbedrijf en hebben over de jaren een aanzienlijk klantenbestand en goede reputatie op weten te bouwen. Ongeacht of het nu gaat om business of leisure op een kleine of grote schaal, kunnen wij u een compleet dienstenpakket leveren. Zodoende kan Protectio BV u in iedere fase als volwaardige veiligheidspartner bijstaan in evenementen en horeca.


Medewerkers 

Alle evenementen en gelegenheden hebben hun eigen karakteristieken en vereisen een daarop aangepaste benadering. Wij geloven bij Protectio BV dan ook sterk in het belang van maatwerk. Niet alleen in de aard van diensten die wij leveren, maar bijvoorbeeld ook wat betreft de medewerkers die ze uitvoeren. Daarom beschikken wij over een groot en divers personeelsbestand, zodat we de meest geschikte mensen op de juiste plaats kunnen inzetten.

Wij werken uitsluitend met gescreend, gediplomeerd en gemotiveerd personeel. Het zijn allen flexibele professionals die discreet en met gevoel voor tact te werk gaan. Kenmerkend voor onze mensen is dat zij uitstekend kunnen laveren tussen noodzakelijke veiligheid en de charme van een evenement. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de beveiliging ook een aanvulling is op de gastbeleving van uw bezoekers. Dat houdt onder andere in dat zij gepast gekleed gaan, maar vooral ook de rust en het vertrouwen uitstralen wat zo belangrijk is bij eventuele incidenten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!